Besøk oss
Pelotongvegen 4, 3734 Skien
Ring oss
35 59 77 25
Åpningstider
Man - Fre: 0800 - 1600

Solum Fysioterapi er et fysikalsk institutt som tilbyr forskjellige typer undersøkelser, diagnostisering,  behandlinger og opptrening av ulike pasientgrupper.

Ved hjelp av ultralyd kan vi diagnostisere et bredt spekter av skader og lidelser, både blant idrettsutøvere, aktive og andre.

Vi samarbeider tett med Jeanette Solberg som er utdannet idrettsmassør

 

Vi tilbyr

Fysioterapi, akupunktur, barnefysioterapi, trykkbølgeterapi, diagnostisk ultralyd, ultralydveiledet injeksjon, trening i treningsal, trening i basseng.

Våre terapeuter

Lisbeth Aa Magnussen

Fysioterapeut og muskelskjelett sonograf UiB

Studerte Fysioterapi i Berlin fra 1996-1999. Tok etterutdanning i manuellterapi, grunnkurs med avlagt eksamen i mai 2002. Har jobbet på Solum Fysioterapi siden januar 2006. Har deltatt på en rekke kurs innenfor Diagnostisk Ultralydundersøkelse av Muskel og Skjelett, hovedsakelig ved Manuellterapeutenens servicekontor. Fullført videreutdanning i ultralyd av muskel- og skjelettsystemet (modul 1 og 2) og injeksjonskurs ved Universitetet i Bergen.

Ann Charlott Bäckstrøm Ditmansen

Fysioterapeut, spesialisert på barnefysioterapi

Fysioterapi utdannelse fra Berlin 1995-1997. Spesialisering på barn. Fysioterapi i varmt basseng.

Thor Raastad

Fysioterapeut og akupunktør

Utdannet i Amsterdam ved Jan van Essen. Har deltids 3 årig utdanning i akupunktur i Oslo med 6 ukers praksis i Kina. Kurs i Ultralyd og ultralyd veiledede injeksjoner.